Uns sollerics reformen el porxo de l’olivar i acaben construint un macro complex turístic de luxe

0
749

Una parella de mitjana edat que mantindrem amb l’anonimat no podien sortir del xoc, quan aquest mateix matí s’han despertat amb un macro complex turístic al seu olivar de la tramuntana després que el mestre d’obres hagués acabat els plànols que ells mateixos propietaris li havien entregat: “Era per poder anar-hi a dormir colca vespre, però clarament mos ha fugit de les mans” explica l’home, un respectat mestre d’escola de la vall de Sóller.

“Que si reformam la taulada perquè no hi hagi goteres, que si referim la paret perquè no hi entrin rates, que si posam un camp de golf per si algun dia tenim convidats golfistes…” ens detalla Margalida, propietària d’una tenda al centre de Sóller, dona d’Andreu el mestre d’escola.

Tot i que el relat d’aquesta parella sembla sorprenent, no és el primer cas de macro construccions accidentals a la tramuntana: “És un fenomen habitual producte de la pregunta retòrica de fals futur: “”ja que hi som hi si…”, cap conversa que comenci amb aquesta construcció mereix ser escoltada i molt menys executada” ens explica Xavier R. Ensenyat, psicòleg especialitzat en famílies arruïnades a causa de construccions que pareixen de mare i puntualitza: “Estadísticament 9 de cada 10 persones que reforma un olivar acaba en macro complexos turístics, camps de gols o pistes d’aterratge per boing 747“.

El director del programa MEGA Construcciones, Max Power s’ha fet ressò de les habituals mega construccions duites a terme per a la serra de tramuntana i ha anunciat que el seu equip està estudiant la viabilitat de realitzar la temporada vinent a Mallorca.

Aquesta possible arribada de producció nord-americana és una bufada d’aire fresc per tots aquells que s’ha arruïnat construït el seu olivar i encara han de pagar: “tenim esperança que el nostre olivar pugui obrir la temporada de Mega Construcciones i amb els doblers poder pagar les primeres factures” ens explica Margalida.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí