Uns cossiers de Montuïri protagonitzen el nou videoclip de Rosalía

0
1116

Les danses populars mallorquines no volen quedar enrere. Després que els no-cossiers de Manacor participessin en un ball de no-cossiers amb els catalans Manel, ara ha estat el torn de Montuïri. Els cossiers del poble -a títol individual- han participat en el nou videoclip de la cantant Rosalía. En ell, es poden veure els balladors banyant-se en una piscina de bitllets de 100€ mentre es tiren cava per sobre.

Montuïri ja s’ha afanyat a afirmar que els dansaires hi han participat a títol individual. “Tothom sap que si els cossiers de Montuïri ballessin fora del marc habitual de forma oficial serien sacrificats públicament. Abans, però, haurien de ballar alguna dansa dels cossiers d’Algaida i Manacor com a escarni públic a la plaça del poble”. Són paraules del seu coordinador, qui afirma que “no hem arribat a ser els cossiers més coneguts del món sense fer sacrificis”.

I per si no fora poc, i en un altre indret de l’illa, l’Ajuntament de Pollença ja ha rebut ofertes per gravar un videoclip cedint u pi a King África per remasteritzar el seu hit “Bomba”. No hi ha dubte: La cultura popular de Mallorca està en auge.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí