Una baralla entre partidaris de Mr Wonderful i Melicotó acaba amb la pau social de Palma

0
818

Una baralla entre partidaris de la marca optimista Mr Wonderful i partidaris de Melicotó, la marca mallorquina del bon rollisme, provoca el pànic al centre de Palma i ferits de diversa consideració.

Els fets començaren a una cèntrica llibreria de Palma on venen articles de les dues marques. Un jove peninsular que desconeixia la marca Melicotó va començar a fer comentaris “inapropiats” sobre la marca que l’acusà de “còpia ideològica”, segons ens informen testimonis presents.

Un altre client, partidari de la marca Melicotó, li va comentar: “Melicotó és més autèntic i sobretot, més bonrollero que Mr Wonderful“. El que no sabia el client melicotonista era que l’altre client era un acèrrim fan de Mr Wonderful: “serà el que tu vulguis, però més bon rollero que Mr Wonderful no serà, gilipolles” ens informen fons melicotonistes.

“Mai hauria cregut que posar una tassa que posés ‘persegueix els teus somnis‘ devora una tassa de ‘UEP, salutació oficial’ pogués provocar tal desastre” ens explica la llibretera compungida.

La discussió pujà de nivell quan els dos clients sortiren al carrer i a mesura que es colpejaven, els transeünts s’uniren a la brega. “La gent s’afegia al bàndol que més els representava” ens explica una dona major que assegura que: “per culpa del maluc no vaig anar a repartir estopa”.

Finalment arribà la policia nacional, que mitjançant porres extensibles calma l’ambient. La baralla acabà amb 23 ferits per contusions i 4 hospitalitzats per talls amb objectes punxants.

Les autoritats ens informen que aquest conflicte és una ferida oberta dins la societat illenca: “En qualsevol moment pot estellar una altra discussió i les conseqüències són imprevisibles. Demanam prudència a l’hora de comentar productes positivistes” ens adverteix el cap de la policia nacional de les Balears.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí