Un serverí escala l’Everest amb només unes Jhaiber, un banyador i un mariol·lo

2
411

Escalar l’Everest ja no és una fita destacable, però si qui ho fa ho aconsegueix vestint només unes sabates Jhaiber, un mariol·lo i un banyador és quelcom formidable. És la proesa que ha aconseguit Joan Servera, una persona que fins fa dos mesos es dedicava a llaurar terres a domicili amb un fesset. Segons Servera no es tracta de res important: “Un dia estava llaurant dues quarterades i l’amo de les terres em va dir que a l’Everest hi fa molt fred i que qui hi puja ha d’anar molt abrigat. A mi que m’agraden els reptes vaig pensar que si jo, que vaig al Puigmajor fent el pi i arrastrant l’arada i els bous, allò no podia ser cap dificultat”. I així fa ser, com Servera es plantava una setmana més tard al Nepal per començar l’ascensió.

Les primeres reaccions no s’han fet esperar i escaladors de tot el món ja han transmès les seves felicitacions a Joan Servera. A més, el govern Balear està preparant una estàtua del serverí per col·locar-la al cim de na Penyal en honor a ell i el seu poble.

Tot amb tot, Joan Servera ja ha manifestat que no pensa canviar d’estil de vida: “Seguiré llaurant fins la fi dels meus dies. Tot i així, per l’any que ve potser provi de nedar entre taurons blancs per Sud-àfrica amb el meu estimat mariol·lo”.

2 COMENTARI

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí