Un petrer aconsegueix ser el primer humà en tirar la casa per la finestra

1
687

Toni Bonnín ho ha aconseguit: Ha tirat la casa per la finestra.

Allò que de petit li deien que mai aconseguiria, ara, amb 37 anys i després de dos intents ho ha pogut dur a terme. «A mi sempre m’han dit que una vegada a la vida has de tirar la casa per la finestra. De petit mon pare deia que no ho podria fer, perquè no teníem doblers, però m’ho vaig proposar com a primer punt a fer per aquest 2017 i ho he aconseguit!», exclama eufòric per telèfon Bonnín. El petrer ha penjat un vídeo a youtube on es veu com amb un sistema de politges agafa una casa de 60 metres quadrats i la tira per la finestra de ca la seva sogra. «Ha estat fàcil. He agafat una d’aquestes casetes de fusta abandonades que estan prop de la benzinera de Vilafranca i que va cap a Palma. L’he duita amb vespino cap a Petra i au! Directa a ca la sogra», confirma el petrer.

La proesa de Toni Bonnín ha servit per fer entrar Petra dins els rècord Guinness, superant així Vilafranca de Bonany que es quedaria exactament amb zero premis. La feta ha estat tan important i ha generat tanta acceptació que s’ha fet viral en qüestió d’hores i s’ha generat un fenomen mundial en el qual la gent l’intenta imitar. Malauradament, però, ja s’han de lamentar dues víctimes mortals al Japó per imprudències en el llançament de cases a distància.

Per si no fora poc, Bonnín ens comenta estupefacte que el Rei ja s’ha posat en contacte amb ell per confirmar-li que si «el vol, el proper Príncep d’Astúries és seu».

1 COMENTARI

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí