Un nin innocent mor cada vegada que algú diu “sa roqueta”

0
1355

L’entitat sense ànim de lucre “Expressions Gens Guais” ha publicat un estudi que demostra que l’ús d’expressions com “sa roqueta” causen la mort d’un infant cada vegada que són pronunciades. El rigurós estudi anomenat “Vols ser cool però no” utilitza tècniques d’anàlisi com la creció d’immenses bases de dades amb expresions odioses com ara Holi per dir hola, o al mescla de dues paraules per formar-ne de noves (Juernes en castellà n’és l’exemple més popular)  Aixi mateix, s’inclouen altres expressions que malauradament s’han posat molt de moda per a referir-se a Mallorca com “Mallorqueta” o “sa meva illeta”.

Un dels fets més destacats de l’estudi és que demostra que la majoria de les persones que solen utilitzar aquestes expressions ho fan per a demostrar una actitud d’estima cap al territori. Tot i això, aquestes mateixes persones prenen actituds contradictòries quan per exemple, contamínen sense miraments, es construeixen mansions arran de mar, viuen del turisme de masses o senzillament voten al PP.

D’altra banda, un dels experts de l’EGG, John McLittlerock, explica un altre dada curiosa: “Tot i que encara no ho hem pogut comprovar, és curiós que totes les dites mortíferes prenen un format diminutiu, cosa que es podria relacionar amb el nivell intel·lectual de les persones que les pronuncien”.

El Fiscal general de la Unió Europea, en defensa dels drets humans, ha iniciat accions legals per prohibir per sempre més l’ús de més d’un diminitiu cada 5 minuts. Segons ha declarat “perquè putes diuen Mallorquerta? Que és que torna petita cada dia? I Roqueta… se pot ser més cursi i cutre alhora? Demanarem la cadena perpètua per a la gent que usi aquestes expressions”

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí