Un jove de Palma surt de la zona de confort però la vida segueix essent una ‘puta merda’

1
793

Un habitant de Palma ha desmuntat el mite de que la felicitat s’assoleix deixant la “zona de confort”, concepte inventat per algun puta influencer (o influmierder) modern i repulsiu per expressar un mode de vida suposadament tradicional consistent en tenir una feina i intentar sobreviure en un entorn cada vegada més hostil. Aquest terme apareix sovint a pàgines suposadament “guays” que t’expliquen que per ser feliç has de deixar la feina, les obligacions i fer allò que vulguis, allò que realment t’agrada. El que no t’expliquen és que la gent que et mostren fent-ho té uns pares amb un patrimoni valorat amb més de 200 milions d’euros.

El jove en qüestió, Miquel, ha afirmat que “vaig deixar la feina amb tota la il·lusió i partia cap a Vietnam, on volia recórrer el país amb bicicleta i calçons cagats mentre fabricava collars amb corals per viure, però resulta que sóc pobre i ara que he tornat no tinc on caure mort. A més, no he venut ni un puta collar”.

El de Miquel no és el primer cas de persones que surten de la zona de confort i acaben malament. Altres, com Mariano Rajoy, encara cerquen la porta per sortir de la zona.

1 COMENTARI

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí