Un grup de Moixos irrompen dins les instal·lacions de Son Reus cercant brega

0
682

Una banda organitzada de moixos coneguda amb el nom “Els moixos de l’infern” han irromput dins les instal·lacions de Son Reus a les 2.45 de la matinada cercant brega. Una vegada han estat a dins, han despertat a tots els cans, han entrat dins les seves gàbies per després sortir-ne. Han fet plorar els cans més abandonats i atemoritzats els més novells.

La policia canina encara investiga les possibles motivacions que podrien haver tengut els moixos per dur a terme tal barbaritat: “creiem que els moixos tan sols volien presumir de la seva llibertat, en cap moment volien fer res més que fer-nos sentir miserables”.

Els treballadors de Son Reus denuncien que no és la primera vegada que passa i exigeixen una millora de les instal·lacions: “cada 2, 3 mesos venen bandes de moixos a fer plorar als nostres hostes. Ens increpen i els pixen dins les gàbies” ens explica un treballador que no ha volgut desvelar el seu nom per por a les represàlies.

“Els moixos de l’infern” és una banda organitzada molt perillosa que durant els últims anys ha guanyat popularitat a l’illa de Mallorca. Són coneguts per organitzar lluites clandestines nocturnes per diferents pobles de Mallorca i per la seva nul·la discreció a l’hora de tenir relacions sexuals pel carrer.

 

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí