Un grup de feministes radicals sacrificarà un home un cop al mes

1
914

El grup feminista “Assemblea Assassina Homes” ha anunciat que a partir de la setmana que ve començaran a fer un sacrifici masculí mensual amb l’objectiu d’extingir el gènere masculí del planeta terra. Segons explica Femi Nista, la responsable de comunicació de l’AAH, després de tants anys de lluita, ha quedat clar que el feminisme no consisteix en defensar la igualtat ni els drets de les dones sinó en fer que el gènere masculí estigui sempre subordinat al femení. “No és cap reivindicació de res, ho fem per pur plaer… El que sempre hem volgut les feministes és fer patir molt als homes pel simple fet d’haver nascut amb penis i poder pixar de drets. Ecs, quin oi ens fan els mascles! Es mereixen el pitjor que una es pugui imaginar” ha afirmat Nista.

“Ens hem inspirat en la gran tasca de les companyes feministes russes “yosinsvagin”, que es dediquen a segrestar mascles i torturar-los lentament. Després d’un llarg patiment els esquarteren i a final d’any fan una torrada amb la seva carn” explica la representant d’AAH. Segons Nista, elles no arribaran a tal extrem de moment però si que fan comptes “fer una foguera i ballar tota la nit al seu voltant per a celebrar la mort de l’home d’aquell mes en qüestió”.  Aquests sacrificis s’allargaran durant tot el 2017 per veure com funciona l’acció i depenent dels resultats, mantindran l’estratègia o passaran a mètodes més radicals.

1 COMENTARI

  1. L’exemple d’aquesta acció s’ha propagat com la pòlvora. La gent antitaurina sacrificarà setmanalment una persona protaurina, sense distinció de sexes. Al seu torn, els protaurins sacrificaran un antitaurí diàriament, els dies senars una dona i els parells un home. Deixen pel darrer dia del mes el sacrifici d’un/-a homosexual. Davant la inoperància del Govern Balear Rajoy acaba d’anunciar que sacrificarà cada hora un illenc, variant el mètode: les hores senars el matarà de fam i les hores parelles, a garrotades.
    Acabam de rebre un comunicat del PSM lamentant no poder ajusticiar un gonella cada any, pel 31 de desembre. “Non’hem trobat cap, i portar-lo de l’exterior seria molt car” afirma el seu secretari general.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí