Un català mor d’un atac de cor al saber que els mallorquins també fan feina

3
1000

Tràgic succés el que va ocórrer ahir a Barcelona quan un home de mitjana edat va patir un atac de cor després de saber que els mallorquins també fem feina i no ens passem el dia prenent el sol i bevent mojitos a les paradisíaques platges de l’illa.

Els fets van passar quan uns turistes mallorquins que visitàven la ciutat van aturar-se a xerrar amb un home de la ciutat. La parella mallorquina prenia un cafè en un bar de l’Eixample dret quan l’home, atret per l’exòtic accent dels mallorquins, s’hi va acostar per parlar amb ells. Després d’intentar pronunciar en correcte mallorquí “al·lota”, “idò” i “cocarroi de ceba” entre d’altres paraules sense gaire èxit, l’home va seure amb ells i va allargar la conversa.

“Quan va saber que només teníem 15 dies de vacances a l’any i que treballàvem com a negres per un sou de misèria la resta de l’any l’home va començar a trobar-se malament”. explica la Maria, una de les turistes mallorquines qui afegeix que, segons la seva opinió “els anuncis d’Estrella Damm han fet molt de mal i molts catalans es pensen que a Mallorca cada dia és festa, platja i arrós de peix per dinar”.  L’home, va ser traslladat d’urgència a l’hospital més proper mentre tararejava “tonight, tonight, tonight, tonight” però finalment no ho va surar.

3 COMENTARI

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí