Trump desinfectarà la Casa Blanca per si queden “restes de negre”

0
768

El nou president dels Estats Units, Donald Trump, ha anunciat que farà una exhaustiva desinfecció de la Casa Blanca abans de mudar-s’hi definitivament per si queden “restes de negre”, tot referint-se a l’expresident Obama.

Segons ha explicat Trump, tants anys amb una família negra dins de l’habitatge presidencial poden suposar un risc letal per a la seva salut i vol assegurar-se que tot queda ben i ben net. “Tot i què els negres són molt resistents a les malalties i per això són els millors esclaus que existeixen, també són bastant bruts i no em vull arriscar a contreure cap malaltia en aquest moment, que se’m gira molta feina pitjant botons nuclears i fent coses de president dels Estats Units” ha declarat Trump.

El nou president dels EUA també ha declarat que s’havia plantejat “cremar la Casa Blanca sencera i construir-ne una de nova just al costat” per tal de viure tranquil i sense riscos però ha pensat que això seria quelcom molt anti-americà. D’altra banda, Trump també ha manifestat els seus dubtes sobre quina empresa de neteja contractar: “La majoria de treballadors de la neteja són latinos o dones, dues coses a les que hi tinc molta repulsió així que hauré de fer una cerca molt detallada per a trobar una empresa misògina i racista com jo, que compti amb treballadors mascles i que tots siguin pura raça i 100% americans”.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí