Trobat el cos sense vida del PSOE del 36

0
602

La Policia Nacional va descobrir ahir al vespre el cos sense vida del PSOE del 36 en una cuneta de les afores de Madrid. La troballa es va realitzar hores després de la finalització del  Comitè Federal del partit i tot apunta que l’assassinat es va cometre utilitzant calç viva, ja que el cos del vertader PSOE estava completament cremat. El funeral del PSOE originari – el que era socialista de bon de veres – es farà en petit comitè al carrer Pablo Iglesias.

Els militants socialistes de potada s’han mostrat desolats i s’han manifestat en contra del nou PSOE. Antonio García, militant de tota la vida ha declarat a Foc i Fum: “es diuen socialistes i tenen els collons d’abstenir-se… Els socialistes d’abans si que muntàvem uns pollastres de veres, com durant la Setmana Tràgica per exemple”. Per altra banda, Miguel Jiménez, que es declara socialista d’avui en dia, ha dit que “em volia anar a queixar, però plou, i clar, se’m farà malbé el jersei Lacoste, saps, o sigui”.

D’altra banda, Felipe González ha expressat el seu condol per la mort “d’aquell PSOE de quan jo em feia el guai i el progre” però ha afirmat que era necessari prendre aquesta decisió per a la salut democràtica del país. “El PSOE sempre ha fet el que CALÇ per ajudar a Espanya i jo al capdavant” ha declarat González. És per aquest motiu que s’ha decidit optar per l’abstenció en la segona votació i permetre el govern de Rajoy.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí