Tomeu Quely i Gori de Muro decideixen acabar amb les seves diferències al ring

1
1414

Després d’anys amb denúncies creuades, amenaces i diversos morts, els dos empresaris i galetes Tomeu Quely i Gori de Muro han decidit acabar amb les seves diferències al ring.

«Massa comèdia hem fet fins ara, a hòsties sabrem quina galeta és la més bona» ens diu en Tomeu Quely suant oli. «Jo només sé que a mi no me venen trossejada per fer arrebossat» contesta mordaçment en Gori de Muro.

Les dues galetes més famoses mallorquines fa anys que no es poden veure i han decidit acabar amb les seves diferències en un combat de boxa sense guants i per KO. «Volíem que fos a mort, però el govern Balear ens ho va prohibir» ens aclareix Pep Llimona, organitzador de l’esdeveniment.

El combat se celebrarà dia 29 de febrer al poliesportiu del Palma Arena i tot i faltar més d’un mes, les entrades ja estan exhaurides.

«No només estem parlant d’una lluita entre galetes, estem parlant de la lluita entre el pla de Mallorca contra el pla amb platja de Mallorca» ens contextualitza Xavier Rushlau, psicòleg i expert en guerres civils. «D’alguna manera, estem parlant de la desintegració com a nucli social del pla de Mallorca. Aquest combat serà decisiu».

Els dos bàndols han pactat que els perdedors hauran de menjar galetes Marbú Dorada durant dos mesos.

1 COMENTARI

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí