Tomeu Penya provoca dos infarts i tres crisis de fe al seu darrer concert a un convent de Palma.

0
670

Tomeu Penya, als seus 67 anys segueix més en forma que mai i així ho ha demostrat al seu darrer concert al convent de Santa Llúcia del Mar, a Palma.

Nombrosos fans esperaven al famós cantant a la porta del convent preparats amb pancartes amb insígnies com: “Per tu cauria en la temptació” o “Preneu i menjau-me tot”, aquesta última fent referència a les paraules pronunciades pel prevere durant la sagristia.

Els fans, entre els quals podem trobar tan capellans, com rectors i monges, s’han llençat sobre en Tomeu tot just ha baixat del seu Renault dos cavalls.

“En Tomeu és un gran artista amb un gran talent, i m’han dit que això no és l’únic que té gran” ens assegura una monja a l’entrada del convent.

L’atractiu cantant ha començat el seu concert dedicant les cançons a Déu i ha reivindicat la necessitat de donar amor a tots i a totes sense excepció: “Tot i que les femelles m’agradin més, si hi ha amor, s’ha de fer l’amor”. Ha estat llavors quan han començat els desmais.

Un públic entregat ha cridat fins a l’extenuació durant les tres hores de durada del concert. Quan semblava que el públic no podia embogir més, han sonat els primers acords de “Duc el dimoni dins jo”.

Els fans més agosarats han regalat ofrenes al cantant entre les quals es podien trobar cartes d’amor, hàbits i clermans.

Tot i el gran fanatisme que hi ha dins l’església catòlica per en Tomeu Penya, també han aparegut veus contraries a l’organització. El col·lectiu Mares Pecadores ha deixat clara la seva postura respecte als concerts lúdics i no litúrgics en llocs sagrats: “Si en Tomeu Penya segueix actuant amb impunitat dins els convents, aviat mos quedarem sense poder anar a missa” ens assegura la presidenta del l’associació i feligresa habitual.

Tot i que els concerts lúdics destinats a professionals religiosos eren una demanda que feia temps que es reivindicava des del sector més progressista de l’església catòlica, és cert que s’hauran d’extremar les mesures de seguretat. Només al darrer concert tres monges patiren una crisis de fe i dos capellans sofriren un infart mitocondrial sever degut a les provocacions de l’atractiu cantant.

El Papa Francesc ha volgut intervenir per calmar els ànims i les preocupacions de tothom: “L’atracció física que els capellans o monges puguin sentir cap en Tomeu és normal i no és motiu suficient per perdre la fe”.

Tot i la polèmica generada, la gira del cantant vilafranquer pels convents de Mallorca seguirà amb normalitat.

Els dos capellans que sofriren l’infart estan estables dins la gravetat i de les tres monges que patiren crisis de fe, dues han tornat al convent fa unes poques hores. La tercera es troba a la fuga. Seguirem informant.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí