TIB amplia la seva flota amb dos carros i quatre someres

1
1218

El TIB, transport públic de les Illes Balears, ha anunciat que ampliarà la flota amb dos carros i quatre someres per poder així afrontar l’increment sistemàtic d’habitats a les illes durant els mesos d’estiu.

“Hem d’acabar amb els retards i col·lapsament del transport públic de les Balears» així de taxatiu s’ha mostrat Francina Armengol després d’aprovar l’augment sense precedents de pressupost pel transport públic”. Amb aquestes modificacions podem presumir que ser capdavanters en transport públic en l’àmbit nacional i europeu” conclou la presidenta.

Però són molts els qui ha agafat per sorpresa l’adopció de les someres i han posat en dubte l’efectivitat dels carros envers autobusos convencionals que poden transportar més persones de forma més ràpida.

“Hem prioritzat promocionar la imatge tradicional mallorquina que l’efectivitat. Les someres no deixen de ser una metàfora dels mallorquins” esclareix Josep Caps, president del CTM, consorcio de transport de Mallorca.

Per altra banda, nombrosos mallorquins han rebut la notícia de forma agredolça. Per una part podran prescindir del cotxe però els conductors que encara porten l’ella es senten estafats: “jo em vaig treure el carnet pensat que no podia anar enlloc sense cotxe, ara no sé què el faré” diu en Joan Ignasi, preocupat pel possible desús que s’afronta els turismes privats respecte al transport públic. El col·lectiu de recent aprovats exigeixen una compensació econòmica per pal·liar la despesa de temps i de diners que els hi ha suposat treure’s el carnet de conduir.

1 COMENTARI

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí