Suïcidis en massa a Espanya després de sortir a la llum el vídeo de Ciudadanos

0
695

Milers de persones arreu de tot l’estat espanyol s’han suïcidat en massa després de veure el vídeo de campanya del partit d’Albert [Primo de] Rivera. Molts s’arrabassaven el ulls davant tal manifestació audiovisual de ranciesa i “cuñadismo”; altres maten els seus fills per evitar-los el sofriment de veure que a Espanya encara hi ha gent que pensa d’aquesta manera, i molts directors de cinema i publicitat s’han pegat un tret al cap per evitar veure tal despropòsit abans de que l’anunci ni tan sols hagués acabat.

Les autoritats encara desconeixen el número total de víctimes mortals tot i que les primeres estimacions superen les 30.000, i no deixen d’augmentar a cada moment. De fet, cada vegada que youtube registra una nova visita al vídeo moren tres persones, bé per suïcidi voluntari bé simplement d’oi.

Joe McFlipo, especialista en campanyes electorals, ha declarat a Foc i Fum que “aquest vídeo és més estantís que el No-Do, feia estona que no veia una cosa tan matussera. El punt de posar un doble de Pablo Iglesias que fa de vividor i de borratxo és magníficament deplorable”

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí