Sopa de cabra farà el darrer concert. Ara sí. De veres. Segur. Palabra

0
922

El mític grup de música rock en català Sopa de cabra anuncia que farà el seu darrer concert. Aquesta podria no parèixer una notícia gaire nova, però resulta que el grup ha promès i jurat que aquest serà definitivament el darrer concert i que mai més tornaran a tocar junts. El grup, que no són autors de “boig per tu”, va anunciar la seva dissolució fa més d’una dècada en una gira de comiat i al cap de varis anys es va reunir per fer uns pocs concerts a l’estil revival. Però després els sopa varen ampliar amb una petita gira, que va desencadenar en un disc nou i amb aparicions cada vegada més desafortunades de Gerard Quintana, el seu cantant, a la televisió.

“Aquesta vegada va molt de veres” ens explica Quintana. “Som conscients que hem jugat un poc amb les emocions de la gent i que potser ens hem passat i la gent està cansada. Per això hem firmat davant un notari que els Sopa de cabra no es tornaran a reunir mai per tocar”. Encara que no descarten que Gerard Quintana es dediqui a tocar les seves cançons sota un altre nom.

El que aquest mitjà espera és que Gerard Quintana no retorni a la seva carrera en solitari, amb una música tan trista i melancòlica, que va fer augmentar en un 7% els suïcidis.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí