Sandro Rey afirma que la nova ecotaxa acabarà amb la civilització a les Balears

0
736

El famós vident Sandro Rey ha declarat avui que la civilització balear veurà la seva fi l’any 2020, després d’uns anys de la posada en marxa de la polèmica ecotaxa del govern de les Illes Balears. Tot el procés visionari es va dur a terme durant la matinada d’ahir en rigorós directe. Sandro Rey va visualitzar el tràgic final de les Illes Balears mitjançant les seves ulleres radiòniques amb les quals el vident justifica la visió de qualsevol beneitura que se li passa pel cap.  Sandro Rey també va revelar que Biel Barceló es pensava que es guanyaria l’esquerra illenca però l’ecotaxa 2.0 no va servir per arribar ni a la meitat del nivell progre de Francesc Antich.

“No vull ser alarmista però a partir del 2016, quan la nova taxa turística s’implanti, les Balears se submergiran en l’obscuritat d’un ecosistema sense sol i hi haurà un gran crack borsari. Amb el pas dels anys, les Illes tindran set plagues devastadores i els guiris deixaran de venir a l’illa. Finalment, cap a l’any 2020 els hotelers es traslladaran a la Riviera Maya, s’acabarà el balconing a Magaluf i un meteorit acabarà amb la raça humana” ha afirmat Rey al programa .

El portaveu del PP, Miquel Ramis ha afirmat estar totalment d’acord amb les declaracions del vident i ha afirmat que els populars “ja havien avisat que aquests rojos no ens portarien més que misèria”. D’altra banda, un representant de l’organització ecologista GOB ha afirmat estar parcialment d’acord amb les declaracions del vident. “Mai hauria pensat que diria això però en Sandro Rey té part de raó. Amb la merda que el nou impost turístic destinarà a medi ambient, pot ser bé que s’acabin tant els recursos com la bellesa paradisíaca de les illes”.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí