Rafa Nadal Academy by Movistar contracta PepePhone per retallar en despeses

0
621

Rafa Nadal Academy by Movistar, el centre de tecnificació d’alt rendiment que ha de revolucionar Manacor i acabar amb la pobresa al municipi, ha canviat de companyia telefònica. “Mira tu, això de Movistar està bé perquè posen pasta, però jo me connect a Facebook i va a tres per hora. Per això hem destruït 24.000 metres quadrats de foravila? I ca, ens passam a PepePhone, que va igual de lent però és més barat. Així me podré pujar el sou”, afirma un membre del clan Nadal, que ha volgut mantenir l’anonimat per no rebre una raquetada del tennista.

Tot i això, la mesura sembla ser que és temporal. “Ara tenim pensat invertir en fibra. Comprarem unes quantes zones verdes, ens les farem expropiar, i ho reinvertirem amb cables de fibra òptica que arribin fins a l’acadèmia. De fet posarem fibra subterrània per tot Manacor (a Porto Cristo que segueixin amb coure). I després comprarem PepePhone. I Movistar. I Vodafone i Yoigo. Vamooooooooooos Rafa!!!!!”, conclou el personatge anònim.

I finalment, la redacció de Foc i Fum vol afegir que seguirem atents a l’actualitat d’aquesta acadèmia i en farem crítica positiva, perquè gràcies a ells i a la incentivació de l’economia que estan portant a Manacor repercutirà en unes millores en a tota l’illa i els redactors podrem arribar a cobrar un sou (no cal que sigui digne).

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí