Puff, el drac màgic, trobat mort per sobredosi a la seva habitació del Palace

0
1890

El drac més famós de la nostra infància ha mort avui. Puff, qui encara esperava el nin petit, ha estat trobat per l’home de la neteja a l’habitació 321 de l’Hotel Palace. Segons les primeres investigacions policials, el drac hauria ingerit gran quantia de cocaïna i èxtasi. Per si no fora poc, el treballador que l’ha descobert, Miquel M., ha afirmat que el mirall de l’habitació tenia una pintada amb pinta morros roig on s’hi podia llegir “Encara t’espero”.

Entre la gent del seu entorn fa temps que es comentava que Puff patia una greu crisi i que ja no tenia ni ganes de que cantessin la seva cançó i havia arribat a afirmar que “tan de bo el nin petit no hagués aparescut mai”. De fet, hom el podia veure sovint de festa, enllaçant raves i afters, descuidat i ja amb poques pues a la cua.

Però l’ensurt no s’acaba aquí, i és que ja ha començat una baralla mediàtica per comprar els drets del drac per poder fer llibres biogràfics, pel·lícules i merchandising. De fet, Disney ja ha presentat oferta per portar-lo a la gran pantalla, només fins al moment en què es separa del nin, mentre que el cinema independent es repartiria la seva vida de degradació, drogues i prostíbuls.

El que sí és segur és que demà es farà un funeral a escala mundial a les nou del matí on es cremarà el seu cos dins una barca, estil víking, a les blaves i cristal·lines aigües de la Barceloneta.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí