Podemos passarà a dir-se Cobremos

0
1153

La polèmica pel cobrament de plusos per part d’alts càrrecs de Podem al govern balear que viuen a la península ha portat al partit morat a canviar la seva nomenclatura. La seva líder a Balears, Mae de la Concha, ha anunciat avui que després de consultar-ho amb les bases, el canvi de nom es farà efectiu a partir de l’any que ve. «Hem pensat que Cobremos és un nom molt més adequat, donades les circumstàncies i així ho han reafirmat les nostres bases» explica de la Concha.
A més, segons informen des del partit que fins i tot es podria canviar lleugerament el color morat “per un blau més PP, que és un color que queda millor amb cobrar”.

D’altra banda, la diputada podemita ha explicat que tenen la intenció de presentar una moció per traslladar el Parlament balear a Madrid, de manera que tots els seus alts càrrecs no s’hagin de desplaçar fins a l’illa. «Havíem pensat que per ventura podíem pensar en persones que resideixin ja a les Illes Balears i que siguin aptes pels llocs» diu de la Concha però afegeix «què punyetes, ho traslladam tot a Madrid i arreglat!».

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí