Plató abandona la Caverna per discrepàncies amb l’ABC i la Razón

0
624

La convivència mai va ser fàcil, però finalment el filòsof grec Plató ha decidit abandonar la Caverna per discrepàncies profundes amb l’ABC i la Razón. “Jo mai he estat de viure només a un lloc, per això m’he estat movent entre el món de les coses, dins la Caverna, i el món de les idees, a l’exterior”, afirma Plató, “però últimament, que solia anar a dormir a l’interior ja no podia aguantar més aquests bergants dels dos diaris”. I és que els directors de les dues capçaleres, Paco Marhuenda de la Razón i Bieito Rubido de l’ABC, són els que més freqüenten la Caverna. “Jo crec que han agafat gust a això d’estar tancats, només veuen les ombres projectades pel foc a la paret d’Aznar i de la bandera espanyola. No surten d’allà i només veuen independentistes kaleborrokeros per tot, islamistes radicals i la por al trencament de la gran nació espanyola. Ja estic fart!”, conclou Plató.

El deixeble de Sòcrates diu que ara no sap on anirà a dormir i cerca refugi. “No sé si anar a casa de Kant, però és massa complicat d’entendre i no podré descansar. Marx està tot el temps amb això del materialisme històric i segur que diu que no es donen les condicions històriques per a què tengui un nou company de pis. Havia pensat en David Hume, però és del tot escèptic i a mi m’agrada una mica d’interès. Crec que aniré amb Kafka i Sartre, que buscaven nou company”.

Sigui com sigui ara la Caverna ha quedat a mans dels dos rotatius de dretes, qui no semblen massa disposats a deixar de mirar les ombres projectades a les parets.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí