‘Perlas y Cuevas’ s’excusa: “Però si era russa! Va, publicarem també fotos en pèl del Dimoni Gros”

0
1651

Davant l’allau de crítiques a la publicació manacorina Perlas y Cuevas, la capçalera ha decidit publicar un reportatge fotogràfic del Dimoni Gros també en pèl per tal que no se’ls titlli de masclistes. Ahir les xarxes socials anaven molt calentes criticant la falta de sensibilitat vers la lluita feminista. Fonts properes a la publicació asseguren que ells no en tenen ni idea de feminisme: “Nosaltres no sabíem que passaria això. Només volíem mostrar mames i culs. A més, era russa, tampoc és per tant”.

De moment, però, el Patronat de Sant Antoni de Manacor ja s’ha queixat i ha rebutjat el reportatge: “On s’ha vist mai que utilitzin la nostra màscara fora permís? Ens veurem als jutjats! Lo de la russa ens la pela, però lo de la màscara… Mai!”, afirmen des del Patronat.

Així mateix, la UIB, després d’assegurar que Sant Antoni de Manacor era millor que el d’Artà, s’està replantejant les seves afirmacions. El director de l’estudi assegura que “després d’aquest afer i que dos artanencs ens hagin emmerdat els nostres cotxes, ens estem plantejant de canviar els resultats de l’informe”.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí