Nou rescat de 15.000 milions d’euros públics per a Bankia

0
680

El govern de Rajoy rescata, per segona vegada, l’entitat bancària Bankia. Segons ha informat el ministre de l’interior, Fernández Díaz, el primer rescat de més de 20.000 milions no ha estat suficient per tapar el forat de diners que els directius de Bankia varen deixar amb les seves famoses targetes Black. Davant aquesta situació, el govern espanyol ha optat per fer una segona injecció de capital a l’entitat per tal de sanejar-la definitivament.

Juan Jorge Martínez, actual director general de Bankia, ha declarat que “la situació era insostenible per a l’empresa…. Els directius no podíem anar de putes amb diners de l’empresa, i jo personalment he tornat tan pobre que només puc canviar-me l’Aston Martin cada 2 anys enlloc fer-ho cada 6 mesos”. Segons ha informat Fernández Díaz, “l’actual govern no podia permetre que la situació continués d’aquesta manera, hi havia massa diners públics i ho havíem de solucionar immediatament”.

La notícia ha provocat diversos incidents en el conjunt de la geografia espanyola. A València, un home d’uns 80 anys ha començat a tirar còctels molotov contra una sucursal de Bankia fins que ha estat reduït per la policia. Per altra banda, a Madrid un camioner ha buidat el contingut del seu vehicle (que anava ple d’aigües brutes) just a davant la porta de la central de Bankia. “Em cago en la seva puta vida” ha declarat.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí