Múrcia es va independitzar de l’Estat espanyol fa dues setmanes però ningú se n’hauria adonat

0
665

El referèndum de l’1 d’octubre a Catalunya ha centrat tan l’atenció dels mitjans de comunicació que ha fet passar desapercebuda una altra notícia de la mateixa magnitud.

La regió de Múrcia, que generalment ja passa inadvertida, va declarar unilateralment la independència fa dues setmanes però ningú se’n va témer… O a tothom li va ser igual. Informes que ha fet públics Wikileaks revelen que el Govern espanyol hauria sabut en tot moment què estava passant a la comunitat banyada pel mediterrani. Segons aquests cables Mariano Rajoy hauria afirmat que “me la pela el que passi a Múrcia. No sé ni on és, però allà no ens donen pel sac amb el catalanisme. Si se’n van ningú ho sabrà. Val més que no li donem bombo”.

En els mateixos cables també transcendeixen declaracions de Sáenz de Santamaría en les quals diu que “amb tota la Guàrdia Civil i Policia Nacional ocupant Catalunya no tenim ni un sol agent que puguem enviar a Múrcia. A més, no hi ha mapes de la zona i ningú hi sap arribar.

El nou Govern de Múrcia s’ha autoproclamat nou estat fora de la UE sota forma de monarquia absoluta amb un rei desconegut anomenat Pancracio II. Tenen nova bandera, han abolit el parlament i la seva màxima és seguir ocults al món.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí