Munten un prostíbul per fatxes a Campos i li posen “Puta España”

1
2105

L’empresari campaner Joan Zaforteza i de Zayas acaba d’obrir un prostíbul al seu poble, Campos. Aquest no seria un fet especialment noticiable, però resulta que aquest prostíbul té un especial caràcter d’extrema dreta. Zaforteza, nét d’un falangista important, va anar a les llistes municipals, de VOX que va treure un regidor a Campos. “No és un puticlub només per a feixistes, qualsevol patriota espanyol, catòlic i blanc serà benvingut”, ens explica l’empresari.

Alguna de les polèmiques importants que ha sembrat el prostíbul a Campos ha estat la gran figura en forma d’àguila de la bandera preconstitucional que presideix l’edifici d’aquest negoci i el nom “Puta España”, que el seu propietari ens ha justificat dient que unia les seves dues passions, les prostitutes i la pàtria espanyola.

Els inversors en aquest negoci preveuen que serà un èxit: “Heu vist els resultats electorals de Campos? Està ple de fatxes, ens forrarem.” A més a més està bastant a prop de Felanitx i Palma, dos municipis amb molta població d’extrema dreta. Foc i Fum estam segurs que si tenen un bon assortiment de cocaïna, tendrà tots els ingredients per triomfar com a negoci per gent de dretes.

1 COMENTARI

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí