Motius per votar –o no– Ciudadanos (C’s)

0
1167

fletxaverda Es presenta com un partit nou, que no arrossega els vicis dels partits tradicionals, com per exemple la corrupció.

fletxavermella Si clar, molt nou, sobretot a Catalunya, on ja estan cansats de veure’ls; i pareix que la corrupció comença a aflorar per aquí i per allà, o no, Cañas? A més, més que la marca, la novetat resideix en les persones que aglutina el projecte, i Ciudadanos cada vegada té més ex militants del PP (i del PSOE). Novetat? Where?

fletxaverda El seu líder, Albert Rivera, té facilitat per expressar-se en públic, fet que ens estalviaria espectacles lamentables com els que normalment fan Rajoy o Cospedal (recordem per exemple el famós discurs del finiquito en diferido)

fletxavermella Molta facilitat de paraula fins que arribam a Kant, després tot és un merder.  I mira que Kant és bo de pronunciar.

fletxaverda Inés Arrimadas sortiria més per la tele.

fletxavermella Fals. Seria Albert Rivera disfrassat, i per ventura col·locat.

fletxaverda Si Albert Rivera fos president d’Espanya, seria el primer president de la democràcia moderna de nacionalitat catalana.

fletxavermella Rivera se sent tan català com del Congo i té un autoodi de l’hòstia per no tenir carnet de madrileny

fletxaverda Tal vegada Inés Arrimadas celebraria la victòria de Ciudadanos llevant-se la brusa.

fletxavermella I potser el mateix Albert Rivera també, que és expert en presentar cartells en pilotes i molts el troben molt sexy. 

fletxaverda Són el canvi que necessita Espanya

fletxavermella Sí, el canvi del blau al taronja, però la veritat és que Ciudadanos fa una mica d’olor a feixisme ranci, ja que durant tota la seva història com a partit polític han votat sempre el mateix que el PP.

fletxaverda Són no nacionalistes i progressites.

fletxavermella Cert. No nacionalistes catalans i ultra nacionalistes espanyols i tots els -istes possibles. També deuen ser cavallistes. I això de progres… Exacte, volen el progrés del neoliberalisme.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí