Microsoft convida a NNGG del PP a un curset gratuït de Moviemaker

0
598

La campanya #somBalear ha triomfat. Nuevas Generaciones, les joventuts conservadores del PP, aniran als Estats Units convidats pel gegant informàtic Microsoft per a que rebin formació en l’ús del programa d’edició de vídeo MovieMaker. Bill Owen, director del departament d’Estètica a la Web de Microsoft ha anunciat que “després de veure el vídeo de la campanya #somBalear i sofrir dos atacs epilèptics hem decidit donar l’oportunitat a aquesta gent de recuperar la seva dignitat”.

Sabem que el nostre programari és una merda”, apunta Owen, “però si el sabessin utilitzar no ens farien aquesta publicitat tan horrible”. De fet, Owen, ha puntualitzat que les motivacions polítiques dels conservadors no els “importen en absolut, però no es pot deixar que la gent vagi fent el ridícul d’aquesta manera”.

Pel cantó social, Owen diu que no es ficaran amb les nacionalitats de cadascú, però que “això de ser balears no ho havíem sentit mai, amb lo bo de fer que seria sentir-se tots americans”. Com a apunt final, el director americà afegeix que “del poc que he entès del vídeo, m’ha agradat molt el jove que li agrada més la sobrassada que el fuet. Un crack”.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí