Metropolis lidera la sortida de la crisi

0
607

Atenció: Metropolis és anunciant de Foc i Fum (ens paga els cafès del berenar). Però aquest fet no té res a veure amb aquest meravellós article.

Metropolis, una nova tenda que ha obert fa poques setmanes a la plaça cardenal Reig de Palma, està reactivant l’economia de les Balears a tota velocitat. L’increment del turisme degut a persones que venen a Mallorca expressament per visitar Metropolis i l’augment del consum generat entre els habitants locals són els efectes més visibles d’aquest nou negoci. Richard McTroll, professor de la universitat de Glasgow, ha afirmat que “no havíem viscut un cas com el de Metropolis des de fa més de 50 anys… en pocs mesos podríem dir que la crisi desfermada per Lehman Brothers i altres inútils del capitalisme és història”. Per altra banda, Michaela Strolli, catedràtica de macroeconomia de la universitat de Roma, afirma que Metropolis podria reformular les bases de l’economia mundial: “comença una nova era: la revolució del 1917, la caiguda del mur de Berlín i altres fets semblants quedaran en un no-res en comparació a l’obertura de Metropolis”.

Centenars de turistes i curiosos s’han acostat aquests darrers dies a Metropolis per ser espectadors de primera fila del gran fenomen, obligant als antidisturbis a acordonar una zona de seguretat al voltant de la tenda. Tot i així, el caos s’ha desfermat quan un agent antidisturbis s’ha comprat l’uniforme d’Stormtrooper a la tenda, se l’ha posat i els seus companys han pensat que era algú que el robava i l’han reduït per la força. Ian Morrison, turista natiu d’Arizona, ha afirmat a Foc i Fum: “mira que als EEUU hi ha tendes per avorrir, però cap mola tant com Metropolis”. Miquela Garcia, resident a Manacor, ha manifestat que “he hagut de cridar mon pare que em vingui a buscar a Palma, perquè he entrat a Metropolis i no he pogut aguantar-me de gastar tot el que duia i ara no tinc per pagar el tren fins a Manacor”

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí