MÉS admet que això de controlar el turisme i el decreixement “ja si de cas la pròxima legislatura”

2
628

‘Oposar-se al sector hoteler és molt cansat. Hem decidit que això de controlar el turisme i el decreixement són coses massa hippies. Ho deixam fer per la pròxima legislatura’, s’afirma anònimament des de la direcció MÉS, qui no ha estat capaç durant el que porta de legislatura de no fer un comunicat o declaracions públiques sense utilitzar eufemismes sobre l’ecotaxa i l’augment de visitants a les Balears.

‘És que aquests de Terraferida i els del GOB són un poc exagerats. Sempre negatius. Ens pensàvem que eren dels nostres però tot el temps ens critiquen i així no es pot treballar. A més, això d’anar en contra del turisme ho dèiem quan érem joves, quan onejàvem banderes roges amb la falç i el martell’, afirmen des dels alts estaments del partit nacionalista. De fet, la poca reacció per part del govern actual, també del PSOE, davant la problemàtica del turisme ha estat estudiada per Cosme Mascaró, qui afirma que ‘la incidència real de les polítiques a Mallorca es mesura amb el grau d’inquietud de l’oligarquia hotelera. Les últimes legislatures els grups hotelers gairebé no s’han immutat i s’han dedicat a emetre comunicats de manual de Adam Smith mentre pegaven copets a l’esquena de Bauzá i Francina Armengol’.

Tot això quan s’ha sabut que els aeroports de les illes han augmentat el nombre de passatgers durant el mes de febrer. Segons Mascaró, ‘els mallorquins podríem ser l’única població de la humanitat que seguiríem defensant el turisme encara que mallorca fos una sola clapa d’asfalt i haguéssim d’emigrar a la lluna’.

2 COMENTARI

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí