Menorca es prepara per Sant Joan i envolta l’illa de foc valiri per a que no s’acosti cap vaixell amb mallorquins

0
1101

Les festes de Sant Joan s’acosten i Ciutadella ja pateix. Primer era gaudit sense cap emperò, però l’afluència massiva de colons mallorquins a l’illa veïna ha fet que aquests dies a Menorca siguin pitjor que Magaluf amb els alemanys i anglesos. Per això, i com a mesura excepcional, el consistori de Ciutadella ha decidit alçar murs de foc valiri que rodegen l’illa per evitar ja qualsevol entrada de passatgers.

L’Alcaldessa de Ciutadella, Joana Gomila, ha afirmat que “les mesures poden semblar un tant extremistes, però la preservació de l’illa bé s’ho val. Tyrion Lannister estarà al capdavant d’una flota de llaüts que controlaran el llançament de foc valiri per a que ningú entri a King’s Landing. A Ciutadella, volia dir”.

És més, ja s’han format milícies ciutadanes que han afirmat que “si alguna pastera amb forasters aconsegueix passar l’anell de foc seran sacrificats i els seus caps restaran a les muralles de la nostra ciutat. Més o menys com els sirians que arriben a Grècia, només que els mallorquins vénen de juerga”.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí