McDonalds llançarà una nova línia de menjar mallorquí

4
1275
CC BY-SA 3.0 by Anthony92931

La cadena de menjar ràpid McDonalds, de fama internacional, oferirà a partir del mes que ve un nou model de menjar adaptat als gustos tradicionals dels mallorquins. Així ho ha anunciat el portaveu de l’empresa a Balears, John McObes, qui ha manifestat que “pensam que aquesta nova política ajudarà a millorar la imatge de la nostra empresa de cara al públic mallorquí, tan reticent a vegades a les innovacions exteriors”. Entre els nous plats hi destaquen el McCamaiot, que és una hamburguesa servida amb camaiot enlloc del típic cogombre; el LlengoWrap, que és una espècia de crep salat llarguer servit amb llengua de porc i tàperes; la Premium Tumbet Salat, que és una ensalada amb albergínia, carabassó i patata; la Big Porc Mac, que és una hamburguesa de carn picada i pebre coent; les Sopes Deluxe, que són un plat de sopes amb trossos d’hamburguesa per dedins; i finalment, el McRebentat, un cafè rebentat d’herbes o d’amazones.

Les reaccions no s’han fet esperar. Valentina Socias, veïna de Palma, ha declarat furiosa “això és prohibitiu, se pensen que poden fer el que volen amb el nostre menjar, que serà el següent? Vestir en Ronald McDonald de Jaume I?” es pregunta indignada. Un altre veí, Joan Matamales, ha manifestat: “que putes han d’anar a fer menjar mallorquí, si no saben fer una hamburguesa com Déu mana?”. Per altra banda, el govern de J. R. Bauzá ha manifestat la seva intenció de denunciar la cadena de menjar ràpid per nacionalisme i injúries a la pàtria espanyola. En roda de premsa, el president ha dit “si en Ronald McDonald no va vestit de pagès, res d’allà es pot considerar pròpiament mallorquí. A més, ens acabam d’adonar que la carta d’aquest restaurant està en català imperial i no en llengo bàlêá, i per tant ho denunciarem”.

4 COMENTARI

  1. Hola…

    he leido en una pagina de una tienda de palma que venden Vds. amburguesas de plastico..

    Me ha parecido una burla…. La verdad me encanta ir a Mcdonalds y si lanza una nueva linea de comida mallorquina pues mejor asi tendran mas gente..
    Enchorabuena y que les vaya bien…

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí