Li neguen l’entrada al Mallorca Live per donar menys de 0,6 mg en el control d’alcoholèmia

0
723

Maria Bonnín és abstèmia i fa 10 anys que no beu. Presumeix d’estar ben sana i de poder disfrutar de la festa sense necessitat de consumir cap tipus d’estupefaent. Fins aquest cap de setmana quan va presentar la seva entrada per entrar al Mallorca Live. “Me varen fer bufar. I jo estava ben contenta perquè pensava que sense haver begut cap gota d’alcohol podria entrar de llis. Però no. Em van dir que si no havia begut no podia entrar. Que m’exigien un mínim de 0,6 mil·ligrams per litre en aire aspirat”. I afegeixen: “Ho fa tothom ja això. Aquest estiu també s’implantarà a les verbenes. No hi ha drogues, no hi ha festa”, em van sentenciar.

Davant la impotència i les ganes de passar-s’ho bé, Bonnín va començar a beure com si no hi hagués demà. “Vaig rompre la meva ratxa de 10 anys neta i em vaig pimplar una botella de Jameson jo sola. Després em van fer un monument els guardes de seguretat”.

Davant la polèmica que ha suscitat aquest cas, els ajuntaments han afirmat que de cara a les verbenes d’estiu exigiran només un mínim d’un 0,45 mg en els tests d’alcoholèmia.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí