L’exèrcit alemany ocupa Grècia

0
650

Avui dematí l’exèrcit alemany ha ocupat Grècia, deposant el govern de Syriza i imposant un nou govern, al cap del qual s’hi troba el comandant Von Holzen. Les amenaces s’han complit després de les 48 hores que la cancellera Angela Merkel va donar al govern grec per reconèixer el deute de Grècia amb la Unió Europea. L’exèrcit grec, sense finançament, baix de moral i amb armes molt antiquades, no ha pogut fer res contra les tropes germanes. Hem pogut parlar amb un soldat grec, Mikoios Podoloukos, que ha estat fet presoner: “no hem tingut res a fer, vaig disparar vàries vegades la meva ballesta, però el tanc alemany seguia intacte” i ha afegit “i sort que jo tenia fletxes… sé de companys que tenien arc però cap fletxa”.

Un altre soldat grec, que ha preferit conservar l’anonimat, ha afirmat que ha vist com la cancellera Merkel, muntada sobre un ós polar, decapitava amb una destral quatre soldats grecs d’un cop, cridant “Mein Geld, Meine Regeln” [els meus diners, les meves regles] mentre bevia sang de presoners dins un corn. “Davant aquesta visió, molts companys no ho han pogut suportar i han amollat les armes i han tocat el dos”.

Merkel ha fet instal·lar un tron en forma de bitllet d’euro a l’acròpolis d’Atenes, on ara hi seu Von Holzen. Les primeres mesures del nou govern han estat deixar més diners als bancs grecs perquè en facin el que vulguin, mentre els desnonaments i les retallades en sanitat i educació augmenten per pagar aquest nou crèdit. L’exèrcit alemany busca ara els autors d’unes pintades que han aparegut en els murs d’alguns edificis governamentals d’Atenes, que diuen coses com “Visca el dracma, mort a l’euro” o “Merkel esclava dels grans Mercats”.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí