L’Estat paga un ERTO a Felip VI perquè «tampoc fa feina»

0
617
GRA056 MADRID 02 02 2016 - El rey Felipe VI recibe en audiencia en el Palacio de la Zarzuela al secretario general del PSOE Pedro Sanchez d en el marco de la segunda ronda de consultas para la designacion de candidato a la Presidencia del Gobierno EFE Chema Moya POOL

El govern espanyol va aprovar ahir el pressupost de la Cas Reial, amb un augment de gairebé un 7% pel 2021. Això suposa més de mig milió d’euros afegits al pressupost que ja tenien i que augmenta el total anual als gairebé 8 milions i mig d’euros.
Segons el president del govern més socialista i republicà de la història d’Espanya, Pedro Sánchez, «l’augment es correspon a l’import de l’ERTO perquè amb la crisi del coronavirus, ara el rei tampoc fa feina». De fet, ha afegit que «no n’ha fet en la seva puta vida però com que tenim una societat de menets en la qual ningú es queixa, pot dir tot allò que li passi pels collons sense que ningú li repliqui». El vicepresident podemita i més republicà que n’Azaña, Pablo Iglesias ha aplaudit el discurs de Sánchez.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí