L’Estat et cobrarà un impost cada vegada que postposis 5 minuts el despertador

0
579

Comença el nou any i s’apliquen nous impostos. Avui s’ha sabut que l’executiu de Rajoy, juntament amb PSOE i Ciutadans, aprovaran un nou impost per gravar les pèrdues que suposa que postposis 5 minuts el despertador i arribis tard a la feina. «No pot ser arribeu tard a la feina culpa de voler dormir més. Panda d’inútils. Colla de ganduls», ha declarat Méndez de Vigo, portaveu del Govern espanyol. De Vigo assegura que les pèrdues per a les empreses són catastròfiques i «el gloriós empresariat espanyol, que ens salva de la crisi, no pot assumir aquestes pèrdues. És normal que retallem en drets laborals i baixem els salaris».

Foc i Fum ha tengut accés a la proposta que es debatrà a la cambra dels diputats. En el document s’estableix una quota de 5€ per la primera vegada que algú postposa el despertador, de 10€ per a la segona i de 20€ a partir de la tercera i successives. D’aquesta manera, «l’Estat podrà seguir rescatant els bancs i pagant els advocats per salvar els polítics que són acusats injustament de corrupció», assegura el portaveu del Govern.

Cal veure, però, quina serà l’aplicació efectiva d’aquest nou impost, tot i que segons els càlculs de Foc i Fum qui en sortiria més perjudicat serien els mateixos parlamentaris.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí