21 de Juliol del 2019

L'equip de Foc i Fum

Cosme Meinhof

Redactor

Treballador manual del sector lapidari. Ha treballat en piscifactories i en la sembra de la fraula manacorina manacurinus fraulis. Col·labora amb Foc i Fum perquè ningú no el soporta i no té res millor a fer. Becari ascendit a redactor pel consell d'administració de Foc i Fum.

Pep Boira

Redactor

Llicenciat en Ciències Mitològiques i astrofísica, Pep Boira ha col·laborat durant anys en mitjans de comunicació de tot el món. Ha treballat com a mestre de primària ensenyant la teoria de cordes, venedor de wifi a granel i enginyer de boles de petanca. És un dels fundador de Foc i Fum i n'és redactor habitual.

Antònia Greixonera

Redactora

Mestra artesana de notícies i dona de món. Llicenciada en filologia de llengües que no s'utilitzen mai per la Universitat de Hogwarts. Amant incondicional dels unicorns voladors, ha treballat per diversos mitjans de comunicació nacionals i ha estat corresponsal a Mórdor del 2002 al 2008.

Odizeus

Insultauor

Odizeus, l'insultautor de Foc i Fum, ha tocat arreu del món. Més de tres anys de gira tocant el triangle i la caixa xinesa demostren la seva valia. Ha estat també aprenent suahili amb els Massais i cremant les banderes de cada país que trepitjava. Està a favor de la llibertat dels presos polítics i, en especial, de Maria Antònia Munar.

Ulisses

Redactor

Llicenciat en tècniques bèl·liques avançades i doctorat en construcció de cavalls de fusta. Ulisses treballà com a corresponsal de guerra a Troia i a altres llocs de la Mediterrània. Posteriorment fou assessor polític de Darth Vader, Lord Voldemort i Sauron. També és traductor d'alt valiri i èlfic. Cofundador de Foc i Fum

XARXES SOCIALS

5,150FansLike
1,356FollowersFollow
817FollowersFollow
31SubscribersSubscribe

MÉS VIST

DE TOTS ELS TEMPS

download free uapkmod,action game apk mod, android apps apk mod