L’emoticona de l’ensaïmada arriba al WhatsApp

1
2329

Segons ha informat el gegant de les comunicacions instantànies per a mòbils intel·ligents (sovint més que algunes persones), la nova actualització inclourà una emoticona del menjar més emblemàtic de les Balears, l’ensaïmada. La nova actualització, que estarà disponible a partir del proper 12 de juliol, inclourà altres novetats com el fons de tela de llengües, o el botó “meam  si quedam un dia” per abandonar un grup per sempre i que no et pugui trobar ni la CIA.

Les reaccions al carrer no s’han fet esperar. L’associació “Amics de la Història quan ens convé” ha demanat també una emoticona que representi el monument de la Feixina. No ha faltat tampoc la típica broma imbècil de “l’ensaïmada té forma de merda, així que ja tenia emoticona” feta per un cunyat a un dinar familiar. Jaume Fuster, president del G.A.B, també ha manifestat que “s’ensimádâ es part de lo nóstro, no l’auriém de comparti am nigù. Es catalans la mos volèn robar”

1 COMENTARI

  1. Jo reivindic l’emoticona del pardal de moro: l’esca més bona per pescar orades, paisatge sublim dels nostres fons marins, memòria de quan no érem catalans encara…

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí