La UIB autoritza facultat de periodisme davant Mercadona per donar feina als graduats

0
609
Periodistes

La UIB planeja construir la nova facultat de periodisme de Manacor davant el supermercat de la cadena Mercadona perquè “puguin tenir feina tan bon punt acabin els estudis”. Toni Meco, cap d’expansió de l’empresa valenciana, ha afirmat que s’ha arribat a un acord amb la universitat per tal de donar feina als professionals de la comunicació perquè “tenen unes sortides laborals de merda i la carrera tanmateix no serveix per res”.

Maria Llompart, encarregada de noves facultat de la UIB, ha apuntat que amb aquesta nou edifici completen l’oferta pública de carreres. “Hem de tenir en compte que ara mateix els mitjans de comunicació estan plens de gent que no són periodistes i els pocs que queden estan totalment venuts al conglomerat empresarial al qual pertany el mitjà, així que el Mercadona els garanteix una sortida més digna”.

Per la seva banda els sindicats de periodistes no han comunicat res de res. De fet, Toni Meco recorda “que això de defensar els interessos dels periodistes pels propis periodistes no és una pràctica que hagi quallat mai en la professió, així que així els va. A Mercadona necessitam gent així”.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí