La RAE denuncia Johan Cruyff per atemptar contra la llengua espanyola

0
625

La Real Academia Española (RAE) ha decidit per unanimitat a la junta d’avui dematí prendre accions legals contra qui va ser entrenador del Barça i creador del Dream Team, l’holandès Johan Cruyff. Segons ha explicat la portaveu de la RAE, Julia García, la situació era ja insostenible i intolerant: “aquest senyor porta 40 anys violant la llengua castellana i sotmetent-la a tota classe de vexacions públiques. Creim que és el nostre deure denunciar-ho i no entenc com no s’ha fet ja abans”.

Josep Maria Bartomeu, president del FC. Barcelona, ha defensat públicament l’exjugador i exentrenador: “Si el president del Govern espanyol no sap xerrar castellà, no veig perquè el senyor Cruyff n’hauria de sabre”. Carles Reixach, company d’equip de Cruyff quan ambdós eren jugadors del Barça, ha dit: “cercaria un argument per defensar-lo, però em fa mandra pensar tant”.

Johan Cruyff, notablement sorprès i indignat, no s’ha mossegat la llengua i ha fet unes fortes declaracions contra la RAE: “estoy indignante. Yo si que voy a poner un denuncio a la RAE. Esto solo son injurios y una intento de desprestigiar mi carrero como professional de la futbol

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí