La propietat del Mallorca negocia la seva venda a un basar xinès de Pere Garau

1
853

Col·laboració de Ketty Buchens

El Reial Mallorca torna a estar en venda i aquesta vegada no serà a preu milionari. La propietat del club, en mans de l’empresari nord-americà Robert Sarver, està negociant amb una botiga xinesa anomenada Gran Bazar Pedro Garau, situada al barri palmesà, per tal de pactar una possible venda de les accions.

Segons ha pogut saber Foc i Fum, Sarver es vol desprendre del club “a qualsevol preu” donat que és gairebé a punt de baixar a Segona B, un fracàs que no contempla la filosofia de la seva macro empresa petrolera.

Tot i que el club de futbol està duent a terme les converses amb el basar xinès amb la màxima discreció, alguns testimonis del barri de Pere Garau asseguren haver vist en els darreres dies entrar dins la botiga un home afroamericà, alt i prim molt semblant físicament a Maheta Molango, director general del Reial Mallorca. “No porta els seus vestits tant elegants sinó un xandall blau amb ratlles i bambes blanques, però estam segurs que és ell”.

El propietari del Gran Bazar Pere Garau no ha volgut confirmar ni desmentir les negociacions, tot i que ha reconegut que si es fes amb les accions del Reial Mallorca SAD, “el primer que faria es vendre tota la plantilla a 50 euros cada jugador”. I quins fitxatges faria? “No ho sabem, però els trobaríem als chinos a millor preu. Pensau que coneixem experts en regatejar, no futbolistes, sinó preus als clients”.

Pel que fa a l’Estadi de Son Moix, el comerciant xinès diu que el convertiria en un Gran Magatzem de productes venguts de la Xina i que, evidentment, vendria totes les copes assolides pel club, substituint-les per moixets dorats que saluden.

Pel que fa al merchandising que pot generar un equip que és a Segona B, el comerciant assegura que poden tenir molta sortida les calces faixa amb el logo del Mallorca o els barnussos de pelfa negre i vermells”. I la samarretes de l’equip?. Diu que els aficionats notarien “un gran canvi ja que només costarien 10 euros cadascuna, i negociables”.

Però la botiga xinesa no és l’únic comerç de Palma interessat en comprar el Mallorca. Foc i Fum ha pogut saber que hi ha dos candidats més. La perruqueria canina i botiga per a animals Tucán, del carrer Balmes, i l’esparteria Katya situada al carrer Arxiduc Lluís Salvador.

1 COMENTARI

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí