La propietària de Son Marroig prohibirà mirar Sa Foradada

1
695
"NaForadada" by Antoni Sureda - Aquesta web. Licensed under CC BY-SA 3.0 via Wikimedia Commons - http://commons.wikimedia.org/wiki/File:NaForadada.jpg#/media/File:NaForadada.jpg

La setmana passada vàrem saber que la propietària de Son Marroig cobrava 50 cèntims per accedir a Sa Foradada des del mirador del Galliner però la història no acaba aquí. En una entrevista concedida en exclusiva a Foc i Fum, la propietària de la imponent possessió de Deià ha afirmat que a partir d’ara, no només cobrarà per a accedir a Sa Foradada sinó que també prohibirà als visitants que obrin els ulls per a observar el preciós paisatge. “De moment jo sóc la madona d’aquestes terres i la gent que les vulgui visitar ha de fer el que jo comandi, només faltaria” afirma dictatorial la propietària.

Alguns veïnats de la zona, diversos col·lectius de defensa dels camins públics i tots els grups polítics menys el Partit Popular, s’han manifestat en contra d’aquesta mesura que consideren injusta i il·legal. Per exemple en Miquel B., veïnat de Banyalbufar ha declarat: “Ja no només cobra per accedir al que fa anys que hauria de ser un camí públic sinó que a més no et permet gaudir de les vistes, és indignant!”. A més, segons explica en Llorenç P., representant del grup MÉS a Deià, el fet de què la propietària no permeti obrir els ulls al entrar al “seu” camí, ha provocat més d’un accident entre els visitants del mirador: “Com que no hi veuen, no saben on es troben i s’estampen de morros els uns contra els altres. És un desastre.”afirma en Llorenç.

D’altra banda, sembla que la mesura ha agradat molt al govern de les Illes Balears i ja s’està estudiant d’estendre-la a tots els miradors de Mallorca. Segons ha afirmat el president Bauzá, es tracta d’una mesura molt coherent amb les polítiques del govern. “Cobrar per el que és públic, prohibir mirar en un mirador… Tot són idees brillants i lògiques molt pròpies del nostre govern” afirma el president.

1 COMENTARI

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí