La cimera COP21 per al canvi climàtic estableix que no serveix absolutament per a res

0
581

Després d’uns quants dies de debat i discussió, la cimera COP21 sobre el canvi climàtic ha arribat a una conclusió clau: no serveix per a absolutament res.  “Som un zero a l’esquerra, una farsa, som nuls, no servim ni per a taps d’escopeta” ha afirmat un dels representants de l’ONU.

Tots els participants a la cimera han acordat diverses mesures que ells mateixos han titllat d’inútils. La primera i més destacada és, òbviament, la de seguir sense fotre ni cas al protocol de Kyoto. “Es tracta d’un protocol no vinculant i per tant ens el seguirem passant pel forro com hem fet fins ara” ha explicat el representant de Rússia. Una altra iniciativa absurda ha estat l’anomenada “fighting global change right here, right now” que ha consistit en aturar la calefacció durant 5 minuts cada dia durant la cimera per a combatre el canvi climàtic al moment. Un altre exemple és el d’instal·lar màquines de gel autòmatiques als pols per a lluitar contra el desgel.

Un cop acabada la cimera, els representants dels 195 països participants han afirmat estar súper feliços per la feina feta. “Ja era hora que acabés aquesta cimera tan avorrida, ara com a mínim ja sabem que tenim via lliure per a contaminar com a mínim fins l’any que ve” ha afirmat el representant xinés.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí