La Caixa cobrarà als usuaris per respirar dins les seves oficines

0
718

A partir del proper 1 de desembre de 2015, aquelles persones que vulguin entrar a qualsevol oficina de La Caixa hauran de pagar una comissió de 20 cèntims per cada minut que estiguin allà dedins consumint oxigen. Aquest pagament es podrà efectuar en efectiu o en targeta, però haurà de pagar-se en el moment mateix d’abandonar l’oficina en qüestió.

Segons ha informat Jordí Riutord, directiu de La Caixa, “la crisi ens ha servit per veure que res pot ser gratis, perquè sinó els rics només podem canviar de cotxe un pic cada 4 mesos. Vergonyós”. Foc i Fum ha tingut accés a documentació oficial de La Caixa, i altres mesures recaptatòries podrien veure la llum en un futur no molt llunyà: haver de pagar per poder seure a les cadires de l’oficina, per usar el paper del bany o el bolígraf que està fermat a la taula podrien ser algunes d’aquestes mesures.

Finalment, Ricard Mont, un dels màxims accionistes de l’entitat bancària, ha declarat que “La Caixa hauria de tenir també en propietat l’ànima dels seus clients, no només els diners”.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí