King Africa investigat per apologia del terrorisme

0
702
domini públic

El conegut cantant del grup King Africa, Alan Duffy, ha estat detingut avui per la Policia Federal Argentina per apologia del terrorisme a causa de la seva cançó ‘Bomba’.

Els fets s’han produït de matinada, quan la PFA ha entrat a la casa del popular cantant per tal de registrar-la i endur-se a Duffy a les dependències policials per a interrogar-lo. La policia ha requisat ordinadors, memòries externes i altres “materials sospitosos”. El representant de la policia argentina ha explicat en roda de premsa que són les lletres de les cançons les que els han empès a investigar aquest grup de música. “ La més evident és aquella que diu ‘boooooooomba’, repetides vegades i amb un to molt provocador” afirma el policia.

La notícia ha colpit al seguidors de King Africa d’arreu del món i s’ha convertit en trending topic a Twitter amb diverses etiquetes com #movimientobombasensual o #jesuislabomba. Els fans argentins han sortit al carrer de manera espontània com a mostra de suport al cantant, qui s’enfronta a una pena de tres anys de presó per apologia del terrorisme. Diversos manifestants es preguntaven a veure qui seria capaç ara de fer la nova canción del verano.

Tot i que Alan Duffy, més conegut com a King Africa, encara no ha fet declaracions, el seu advocat ha explicat als mitjans que tot es tracta d’una equivocació i que les lletres no tenen cap mala intenció. “Són frases que s’utilitzen per a cridar l’atenció dels fans, però no tenen cap intencionalitat terrorista. A més, val a dir que moltes d’elles no sabem ni qui les ha escrit”.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí