Invoca al Diable després d’haver escrit un post en báléà

2
734

Succés esgarrifós i inexplicable que ha tingut lloc aquesta mateixa setmana. M.A. Aguiló, veïna de Palma, hagué de ser atesa per una unitat mèdica mòbil després de sofrir una forta crisi nerviosa a conseqüència d’una sèrie de fenòmens paranormals viscuts a ca seva. Testimonis presencials ens parlen d’objectes que es mouen sols; portes que s’obren i es tanquen; veus sinistres que xiuxiuegen insults i flastomies… Antoni Maura, president de la comunitat de veïns, afirma: “De cop i volta començarem a sentir crits, com si matessin a algú. No sé què ha pogut passar, però aquesta dona ha muntat un autèntic cristo a la finca”.

Segons ha transcendit mitjançant una breu roda de premsa, Aguiló, entre rialles, hauria invocat a un conjunt d’esperits malignes encapçalats per un dimoni medieval anomenat Ballesté després d’haver escrit un ofensiu post en l’anomenada llengua “báléà”. L’ús arbitrari i excessiu d’accents oberts i tancats, dièresis i canvis vocàlics inexplicables hauria provocat que la cibernauta reproduís, sense saber-ho, frases soltes que apareixen als conjurs màgics del Necronomicó, un controvertit llibre que recull encanteris rituals vinculats a la màgia negra.

L’alemany Ekkehard Kreipe, expert en demonologia i fenòmens paranormals, explica que “l’home no pot jugar amb coses que no entén” i que “la predisposició d’algunes persones a jugar amb el mal permet que el Maligne pugui manifestar-se”. De moment, curiosos i especialistes es concentren davant el bloc de pisos on viu M.A. Aguiló, al temps que un escèptic Tòni Àdrové Vëñy, representant de S’Àcädèmï dà sá Yëngô Báléá i amic personal de la víctima, afirma que “àíshò nô èš còsâ dâš díæbl·la, šìnö dâ sá dît·tàdürà pàncátàlänístê câ æns öprîméx” (“Això no és cosa del Diable, sinó de la dictadura catalanista que ens oprimeix”).

Autor: Jacint Machucambo

2 COMENTARI

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí