Home heteronormatiu descobreix la utilitat del bidet després d’una col·locada de peiot

0
1198
KONICA MINOLTA DIGITAL CAMERA

Machito69, pseudònim a ForoCoches de Juanjo Muñoz, ha descobert finalment que el bidet de casa seva té utilitat. “Jo pensava que això era una mariconada que tenia a casa i que no servia per a res. De fet, jo ho vaig posar perquè abans això del bidet es duia més, però res tu, que no l’he utilitzat en la vida”. Però això va canviar quan un company seu el va convidar a peiot i va agafar una col·locada de tres dies. Muñoz, que es defineix com un “semental alfa de pèl al pit i que com més olor a tigre, més home s’és” i que té a la seva parella esclavitzada a la cuina les 24 hores, va poder experimentar la necessitat imperiosa de rentar-se els testicles perquè “deia que es veia mega brut”. “Buah! Mai havia flipat tant. Tres putos dies de dur les boles brutes –bé, això era el que pensava jo– i vaig i descobreixo que el desgraciat del bidet serveix per rentar-te les pilotes. Va ser èpic i tot una experiències reveladora. Me les vaig fer tan netes que semblaven dues boles de drac”.

“Jo abans pensava que això de dutxar-te, depilar-te, posar-te colònies, rentar-te les mans abans de dinar i tal era de mari… d’homosexual. Però des de que em rento el collons cada dia al bidet he canviat d’opinió. Ara sóc un home nou”, afirma Machito69 amb una rialla d’orella a orella.

De fet, científics de tot el món han confirmat que és el tercer home en tot el món que ha descobert la utilitat real del bidet. Els altres dos són els creadors del bidet.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí