“Gran hermano” i “Magaluf Shore” properament al nou canal d’IB3

0
786

La cadena de televisió IB3 tindrà una versió mallorquina dels programes Gran Hermano i Jersey Shore ben aviat. Aquests nous programes s’emetran a partir de l’estiu de l’any que ve i tindran un canal 24 hores. “Ja que ha quedat espai televisiu lliure amb l’eliminació del 3/24 i el Canal 33 hem pensat que per compensar, crearem un canal monotemàtic dedicat als dos programes” afirma el director de la cadena, Antoni Riera.
Manel Sopes, director de continguts del canal, ha explicat que el programa s’anomenarà Uep, germà gran! i es farà a una possessió tradicional mallorquina, l’ emplaçament de la qual es mantindrà en secret per tal d’evitar les aglomeracions dels fans als voltants. El càsting de concursants es farà durant l’hivern però tampoc s’han concretat les dates exactes per a les inscripcions. El que si que s’ha revelat són algunes de les proves que els concursants hauran de dur a terme durant la seva estada a la possessió. Una d’elles, per exemple, consistirà en aprendre a ballar correctament un fandango, una jota i un bolero. Una altra, comenta Sopes, consistirà en demostrar qui fa la sobrassada i l’ensaïmada més bona.
D’altra banda, el director de la cadena, Antoni Riera, ha explicat que també s’ha comprat el format de Jersey Shore, per a fer-ne una versió mallorquina i poder aprofitar la possessió de Gran Hermano i el canal monotemàtic. “Es dirà Magaluf Shore i serà un programa de gran rigor cultural, amb cossos de gimnàs, alcohol i si duem sort, fins i tot potser un poc de mamading!” afirma orgullós Riera.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí