George RR Martin es retira sense deixar escrit el final de Joc de Trons

0
646

Ho deixa. Plega. George RR Martin penja les botes (o la ploma). L’escriptor de la saga Cançó de gel i foc abandona a mig camí la publicació dels llibres perquè, afirma, “estic cansat de matar personatges i ja no sé en qui més continuar la història”. La notícia està causant gran rebombori i les xarxes ja en van plenes sota l’etiqueta #MartinNoTeVayas. Als seguidors mallorquins, a més, ha causat doble commoció, ja que el proper llibre -no publicat- havia de ser rodat en la seva adaptació a la sèrie en el Puig Major i al castell de Capdepera.

“No tenc idees”, diu Martin. “Podria fer un final en el qual els protagonistes ja estaven tots morts des del principi i que era tot un somni. Però això ja m’ho van prendre els de Lost”. I afegeix: “La qüestió és que a aquest ritme hauria de publicar el final de la història el meu besnét. I això no pot ser, així que amb la cara ben alta, plego”.

Martin afirma tenir nous projectes, com la història d’un professor de química d’institut que li diagnostiquen un càncer i decideix crear amfetamina per pagar-se el tractament. “O també alguna cosa més divertida, a l’estil Friends però amb frikis científics… O millor encara, la història d’un grup de supervivents després d’una pandèmia que converteix la gent amb zombies i que hagin d’anar trescant per presons i jugant-se el coll a cada capítol”.

De moment, però, la trama queda inacabada i presumeix de passar als annals de la història com la gran incògnita que ja ha portat a desenes de persones al suïcidi per desesperació.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí