Foc i Fum renova la seva imatge per evitar represàlies de lectors ofesos

0
307

Foc i Fum es renova després de dos anys de sortir a la xarxa amb una nova imatge gràfica i nova pàgina web. La direcció de Foc i Fum afirma que es tracta “d’un rentat de cara després d’aquest temps fent periodisme”, però el cert és que redactors habituals com Ulisses o Antònia Greixonera coincideixen en què “això és tot un muntatge per evitar represàlies de lectors ofesos. Ens tenien identificats a massa pobles i això posava en perill la nostra integritat física”. Altres redactors més nous, com Gaspar Fontanet o Cosme Meinhof subratllen el fet que “a nosaltres ens és completament igual quina imatge faci Foc i Fum. No cobram ni un euro. Ja podrien invertir el dineral que els deu haver costat això en pagar-nos una mica”. Per la seva banda, Pep Boira apunta que “probablement aquest canvi respongui a un moviment estratègic de Foc i Fum Corp per expandir el seu mercat potencial. He sentit rumors pels passadissos de la redacció que asseguren que s’està pensant en fer una versió web al xinès, japonès i anglès”. Una prova, en podria ser la incorporació més recent, Lady Cuenca, fitxatge que perseguia la direcció des de feia temps: “Feia temps que m’estaven buscant. Em van presentar un projecte ambiciós d’expansió i vaig acceptar l’oferta”, confirma Cuenca.

Així mateix, altres mitjans de comunicació com El Mundo Today o El Be Negre han tret reportatges on es demostra que suposadament Foc i Fum hauria esclavitzat un dissenyador gràfic per què fes el canvi d’imatge. Aquestes informacions, totalment falses, asseguren que “han estat desapareixent dissenyadors gràfics a Mallorca i que podrien estar treballant tots al soterrani de Foc i Fum”. Aquestes notícies no fan més que demostrar que aquests mitjans no fan periodisme rigorós.

Finalment, el consell de l’empresa ha presentat la unió al projecte de dos nous patrocinadors que ens acompanyaran durant l’any. Provinents del poble més lleig d’Europa, són Can Vinyes -l’únic bar del món amb una benzinera incorporada- i Can Lliro -l’únic bar del món que posa estelades a les botelles d’anís.

PUBLICA UNA RESPOSTA

Escriu el teu comentari
Escriu el teu nom aquí